Hoe herken ik doorslaand vocht?

Hoe herken ik doorslaand vocht? Het los laten van stucwerk wordt veroorzaakt door zouten aanwezig in de muur. Door optrekkend vocht wordt een muur vochtig doordat de muur het vocht opneemt zoals een spons dat ook doet. De muur zal ook weer opdrogen, en weer vochtig worden door doorslaand vocht. Doordat dit proces steeds weer terug komt blijven velen zouten achter die tijdens de droge periodes het stucwerk aantasten. Het behang zal tijdens dit proces los laten. Wij van Dry Systems zijn gespecialiseerd in het oplossen van doorslaand vocht. Dry Systems is uw partner in doorslaand vocht en helpt u graag om uw vochtproblemen vakkundig op te verhelpen.

De oplossing:

Onze injectiemethode werkt als een impregnering. Met of zonder druk verzadigen ze het capillair systeem van het bouwmateriaal zodat de muur volledig doorlopend horizontaal geïmpregneerd wordt. Optrekkend vocht is dan niet meer mogelijk. De behandelde muren blijven dus droog en het vochtprobleem is verleden tijd. Op dit systeem geven wij u 10 jaar garantie.

Dry Systems uw partner in doorslaand vocht

Dry Systems Vochtbestrijding is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering en helpt u graag om uw vochtproblemen vakkundig op te verhelpen.

Heeft u specialist in doorslaand vocht nodig? Dan zijn wij er voor u!