Lekke kelder Amsterdam

Last van vocht in huis?

Dry huizen

Lekke kelder Amsterdam

Een kelder of souterrain in Amsterdam kan te maken krijgen met vochtdoorslag. Vochtproblemen zoals doorslaand vocht is gelukkig goed te verhelpen met ons kelderafdichting systeem. Met een goede garantie kunnen wij uw lekke kelder of souterrain waterdicht maken en beschermen voor de toekomst. Door verschillende vochtbestrijding technieken toe te passen worden vochtprobleem op een duurzame manier verholpen.

Door ruim 20 jaar ervaring in Amsterdam toe te passen, kunnen wij bij onze klanten een droge en ook optisch frisse en mooie kelder of souterrain te realiseren.

Vochtproblemen in huis geconstateerd?

Vochtproblemen kunnen in één keer gegarandeerd verholpen worden! Dry Systems is gespecialiseerd in het vakkundig oplossen van vochtproblemen in huizen, kelders en souterrains. Wij geven u vrijblijvend advies over vochtbestrijding en vochtwering en helpen u graag om uw vochtproblemen op te lossen.

Dry Systems lost vochtproblemen op

Dry Systems is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering en helpt u graag om uw vochtproblemen vakkundig op te verhelpen.

Wie zijn wij?

Dry Systems is gespecialiseerd in het waterdicht maken van muren en vloeren, injecteren van scheuren met kunsthars en het behandelen van muren tegen optrekkend vocht. De medewerkers voeren op het gebied van vochtproblemen zowel grote als kleine projecten uit voor opdrachtgevers als VvE’s, aannemingsbedrijven en particulieren.

Heeft u een vochtbestrijding specialist nodig? Dan zijn wij er voor u!