Lekkende keldermuur

Last van vocht in huis?

Lekkende keldermuur

Lekkende keldermuur

Lekkende keldermuren zijn het gevolg van doorslaand vocht. De vochtproblemen worden met ons kelderdichting systeem vakkundig verholpen. Na een juiste diagnose kunnen wij een gegarandeerde oplossing aanbieden. Een lekkende keldermuur is dan voorgoed verleden tijd.

Dry Systems geeft u vrijblijvend advies over vochtbestrijding en vochtwering en helpt u graag om uw vochtproblemen op te lossen.

Vochtproblemen in huis geconstateerd?

Vochtproblemen kunnen in één keer gegarandeerd verholpen worden! Dry Systems is gespecialiseerd in het vakkundig oplossen van vochtproblemen in huizen, kelders en souterrains. Wij geven u vrijblijvend advies over vochtbestrijding en vochtwering en helpen u graag om uw vochtproblemen op te lossen.

Dry Systems lost vochtproblemen op

Dry Systems Vochtbestrijding is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering en helpt u graag om uw vochtproblemen vakkundig op te verhelpen.

Wie zijn wij?

Dry Systems is gespecialiseerd in het waterdicht maken van muren en vloeren, injecteren van scheuren met kunsthars en het behandelen van muren tegen optrekkend vocht. De medewerkers voeren op het gebied van vochtproblemen zowel grote als kleine projecten uit voor opdrachtgevers als VvE’s, aannemingsbedrijven en particulieren.

Heeft u een vochtbestrijding specialist nodig? Dan zijn wij er voor u!