Vocht in huis

Last van vochtproblemen in huis?

Amsterdamse grachtenpanden

Vocht in huis

Vocht is een grote bedreiging voor zowel oude als nieuwe gebouwen. Vocht in huis zal vroeg of laat een vochtprobleem veroorzaken. Wanneer er sprake is van een te hoge luchtvochtigheidsgraad krijgt schimmelvorming de kans schade te brengen aan uw huis. Het vocht in huis zorgt voor een versterking van gezondheidsproblemen als reuma, allergieën en verkoudheden.

Te weinig mogelijkheden om te ventileren kan zorgen voor teveel vocht in huis. Optrekkend vocht in de gevels kan er voor zorgen dat de muren binnen te vochtig worden.

Vochtproblemen oplossen!

Onze vochtwering systemen zijn er om vochtproblemen in oude en nieuwe gebouwen te bestrijden en deze te beschermen voor de toekomst. Last van vocht in huis? U kunt contact opnemen met ons voor vrijblijvende informatie over vochtbestrijding, kelder afdichting systemen of voor preventieve vochtwering zoals gevelbescherming of impregneren van muren.

Dry Systems lost vochtproblemen op

Dry Systems is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering en helpt u graag om uw vochtproblemen vakkundig te verhelpen.

Wie zijn wij?

Dry Systems is gespecialiseerd in het waterdicht maken van muren en vloeren, injecteren van scheuren met kunsthars en het behandelen van muren tegen optrekkend vocht. De medewerkers voeren op het gebied van vochtproblemen zowel grote als kleine projecten uit voor opdrachtgevers als VvE’s, aannemingsbedrijven en particulieren.

Heeft u een vochtbestrijding specialist nodig? Dan zijn wij er voor u!