Vochtbestrijding Amsterdam

Last van vochtproblemen in huis?

Dry huis

Vochtbestrijding in Amsterdam

Dry Systems opereert in Amsterdam en omgeving. Met name oude panden in Amsterdam hebben last van doorslaand vocht. Vochtbestrijding in Amsterdam is daarom nodig om huizen te beschermen voor de toekomst.

Het vochtprobleem wordt veroorzaakt omdat de muren gemakkelijk vocht opnemen. De grondwaterstand is het hele jaar hoog om de houten palen onder het wateroppervlak te houden zodat deze in tact blijven. Hierdoor krijgen veel muren en vloeren in bijvoorbeeld een kelder of souterrain vochtproblemen.

Ons werkgebied

Vocht in huis bestrijden Amsterdam

In een kelder of souterrain is een waterdichte oplossing essentieel! Om een goed beeld te krijgen komen wij graag eerst even langs om vervolgens een passende oplossing te bieden.

Om de vochtbestrijding bij uw woning in Amsterdam effectief aan te pakken hebben wij verschillende methodes. Graag vertellen wij u welke methode bij u het beste is en waarom dit is. Bij het vochtvrij maken geven wij een schriftelijke garantie af op al onze werkzaamheden.

Dry Systems is een ervaren specialist in vochtbestrijding in Amsterdam en omgeving. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u via het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen.

Dry Systems lost vochtproblemen op

Dry Systems is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering en helpt u graag om uw vochtproblemen vakkundig te verhelpen.

Wie zijn wij?

Dry Systems is gespecialiseerd in het waterdicht maken van muren en vloeren, injecteren van scheuren met kunsthars en het behandelen van muren tegen optrekkend vocht. De medewerkers voeren op het gebied van vochtproblemen zowel grote als kleine projecten uit voor opdrachtgevers als VvE’s, aannemingsbedrijven en particulieren.

Heeft u een vochtbestrijding specialist nodig? Dan zijn wij er voor u!