Vochtproblemen Amsterdam

Last van vocht in huis?

Dry huizen

Ons werkgebied

Vochtproblemen Amsterdam

Vochtproblemen in Amsterdam spelen al jaren een grote rol. Met name oude panden in Amsterdam hebben last van vochtproblemen in muren en vloeren. In de kelder of souterrain van het huis komt dit het meeste voor.

Het verhelpen van vochtproblemen in Amsterdam doen wij al ruim 20 jaar. Om een goede inschatting te maken van het vochtprobleem komen wij eerst vrijblijvend bij u langs.

Vochtproblemen in huis geconstateerd?

Vochtproblemen kunnen in één keer gegarandeerd verholpen worden! Dry Systems is gespecialiseerd in het vakkundig oplossen van vochtproblemen in huizen, kelders en souterrains. Wij geven u vrijblijvend advies over vochtbestrijding en vochtwering en helpen u graag om uw vochtproblemen op te lossen.

Dry Systems lost vochtproblemen op

Dry Systems is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering en helpt u graag om uw vochtproblemen vakkundig te verhelpen.

Wie zijn wij?

Dry Systems is gespecialiseerd in het waterdicht maken van muren en vloeren, injecteren van scheuren met kunsthars en het behandelen van muren tegen optrekkend vocht. De medewerkers voeren op het gebied van vochtproblemen zowel grote als kleine projecten uit voor opdrachtgevers als VvE’s, aannemingsbedrijven en particulieren.

Heeft u een vochtbestrijding specialist nodig? Dan zijn wij er voor u!