Recensies

Wat vinden onze klanten?

R H

De kracht van dit bedrijf is de combinatie van deskundigheid, klantvriendelijkheid en een goede communicatie. Vaak is het of het een of het ander, maar dit bedrijf heeft de combinatie. Ze komen afspraken heel goed na, werken netjes en zijn zeer flexibel en welwillend. De communicatie met dit bedrijf verloopt soepel, omdat je duidelijk het gevoel krijgt dat je als klant serieus wordt genomen. Wil je bijvoorbeeld van gebruikelijke tijden afwijken, geen probleem. Heb je last van een stofallergie, dan laten zij het extra netjes achter.Top!

R H

Linda van Laar

Zeer tevreden. Betrouwbaar, deskundig en tot in de laatste detail netjes afgewerkt. Aanrader!

Linda van Laar

Ronald Kliphuis

Prima service en hoge deskundigheid

Ronald Kliphui

Femke Doorenbosch

Prettige communicatie. Keurig afgewerkt en er wordt ook op een nette manier gewerkt. Aardige man. Zeer tevreden. Ben benieuwd naar de lange termijn resultaten, maar heb zeer goede hoop.

Femke Doorenbosch

Lawrence Kuechler

I had a great experience with Dry Systems. I spoke with Hans over email and phone, and he always took the time to explain everything to me clearly so that I understood. He was patient and friendly, even after a lot of my questions. Absolutely recommend.

Lawrence Kuechler

Tony van Dijk

Goed werk, goede service voor een goede prijs

Tony van Dijk

Cees Duivenvoorde

Goede, snelle en deskundige uitvoering van de werkzaamheden en na werkzaamheden alles keurig opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden.

Cees Duivenvoorde

teun19

Goede en snelle service. Er werd erg netjes gewerkt. Prijs/kwaliteit verhouding is heel erg goed.

teun19

Frank Legdeur

Hans heeft vanaf het eerste contact t/m het injecteren van de muren een uiterst pragmatische aanpak laten zien. Meedenken (wat doen we met het stucwerk, stenen muur die vrij kwam laten zitten, etc..) was een van zijn sterkste punten. En afspraak was afspraak, dus betrouwbaar en een prima aanpak. Dank je Hans.

Frank Legdeur

David Spetter

Zeer net en goed gewerkt. Resultaat is heel mooi!
David Spetter

Stefan van Aggelen

Netjes en een professionele aanpak. Ruimt aan het eind van de dag de werkplek netjes op om de hinder zo veel mogelijk te beperken. Tevens is er de ruimte voor overleg wat de omgang prettig maakt.
Stefan van Aggelen

Goed bedrijf , betrouwbaar en deskundig!

Goed bedrijf , betrouwbaar en deskundig!
Robert Hek

netjes afgewerkt

Door Dry Systems de waardeloze kelder laten omzetten in echt bruikbare ruimte. Alles waterdicht, netjes afgewerkt en ben er echt blij mee. Dit soort klussen moet je aan een vakman overlaten.

Bas Leenstra

Zeer content

Kelder waterdicht laten maken door Dry systems. Zeer content over werkwijze, eindelijk een droge kelder en geen geur meer in huis. Ook de manier van communicatie met hun verliep soepel.

Tom Broersen

Zeer aanbevolen!

Op korte termijn is de kelder door Dry Systems droog gemaakt. Betrouwbare vakman, die met je meedenkt over de beste oplossing. Zeer aanbevolen!

Kees Berendsen

Erg prettige ervaring

Erg prettige ervaring te werken met Dry Systems. Betrouwbaar, beschaafd en komen afspraken na. Leveren goed werk, kelder ziet er prachtig uit nu! Goed werk, goede service voor een goede prijs.

Maarten Verkoren

Erik Doornbos

top werk!

Erik Doornbos

Zeer professionele en flexibele service

Zeer professionele en flexibele service, vooraf duidelijke uitleg over de werkzaamheden. Niet alleen waren de lekkages meteen verholpen na de maatregelen, zowel binnen als buiten uitgevoerd door Dry Systems, er is ook zeer netjes gewerkt: in de ruimtes met lekkages lag bijvoorbeeld al vloerbedekking etc. en ondanks het feit dat er geboord en geinjecteerd moest worden, is er niets beschadigd of vies geworden. Alles is uitgevoerd volgens offerte, tot onze verrassing bleek dat de gerepareerde scheuren en gaten ook helemaal glad afgewerkt zijn opgeleverd.’

A.S.

Aanrader dit bedrijf. Kwam heel

Aanrader dit bedrijf. Kwam heel snel langs en heeft zeer snel grondige analyse gemaakt. Verder echt verstand van zaken. Zeer tevreden.

Pepijn

Onze kelder is bijzonder mooi

Onze kelder is bijzonder mooi geworden en wordt eindelijk weer in gebruikt. Wij zij dan ook zeer tevreden over Dry Systems. Groeten familie Verburg.

Familie Verburg

Via via kwam ik bij

Via via kwam ik bij een leverancier van chemische bouwstoffen terecht. Zij adviseerde mij contact op te nemen met de firma Dry Systems. Een vakkundig bedrijf en een prettige manier van communiceren. Mijn oude gewelfde kelder is nu kurkdroog en goed afgewerkt! Hartelijke dank daarvoor. Met vriendelijke groet Dhr. Touker te Utrecht.

Dhr. Touker

Ik heb contact gezocht met

Ik heb contact gezocht met Dry Systems n.a.v. de positieve recenties die ik via Internet heb verkregen. In mijn geval heeft Dry Systems voor ons 2 woningen geinjecteerd i.v.m. vochtbestrijding in de muren. Ook wij zijn zeer tevreden over de door u gedane werkzaamheden. Dry Systems heeft uitstekend werk verricht voor een schappelijke prijs. Alles volgens afspraak. Wij kunnen Dry Systems dan ook van harte aanbevelen. Familie Schoone Haarlem

Familie Schoone

Na wat werkzaamheden bij ons

Na wat werkzaamheden bij ons in de buurt is onze kelder gaan lekken. Google bracht ons in contact met Dhr. Henzen van Dry Systems. Zijn eerste woorden waren, het komt allemaal weer goed. Ik ben blij dat hij gelijk had, en dat alles weer achter de rug is! Het ga je goed jonge, groeten Ton Peters te Amsterdam.

Ton Peters

Hans, je hebt fantastisch werk

Hans, je hebt fantastisch werk geleverd in ons souterrain! Ik wens je dan ook het allerbeste in de toekomst.

Dhr. Makkes

Wij hebben een oud huis

Wij hebben een oud huis in Amsterdam. De muren waren altijd erg vochtig in huis. Wij zijn erg blij met de werkzaamheden die jullie hebben uitgevoerd bij ons!

Mevrouw Ten Hacken

Onze kelder is nu beter

Onze kelder is nu beter dan hij ooit eerder geweest kan zijn. Hans is zo deskundig en zo gezellig en onderhoudend om over de vloer te hebben dat je bijna hoopt dat je hem binnenkort weer ergens voor nodig hebt. En dat is eigenlijk toch heel raar.

Pieter van Lierop

Hans Hensen, de man achter

Hans Hensen, de man achter Drysystems, staat al 5 jaar in mijn telefoon als Hansje Brinker. Waar de legendarische Brinker het land redde door zijn vinger in de dijk te steken, weet Hensen met zijn ervaring en vakmanschap elke watersnood te keren. Stress is hem vreemd, aan paniek doet ‘ie niet. Al spuit het water uit de muren, Hans blijft rustig en verhelpt het probleem. Een adresje én een kerel om zuinig op te zijn!

Ferdinand

Via Google hebben wij Dry

Via Google hebben wij Dry Systems gevonden. Hans de eigenaar is erg deskundig en heeft ervoor gezorgd dat onze kelder weer kurk droog is. Drysystems is een aanrader!

Robert

Henco Vanholland

Henco Vanholland

Kay Lamers

Kay Lamers

Jeroen Langenbach

Jeroen Langenbach
Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplichten velden

waardering velden

Heeft u een vochtbestrijdings specialist nodig? Dan zijn wij er voor u!