Over Dry Systems

Voor als het echt waterdicht moet zijn!

Over Dry Systems

Dry Systems is gespecialiseerd op het gebied van vochtbestrijding, met name het waterdicht maken van muren en vloeren. Wij geven tien jaar garantie op bijvoorbeeld kelderafdichtingen, zowel van binnenuit als van buitenaf. Wij verhelpen zowel optrekkend als doorslaand vocht en dragen daarnaast zorg voor betonreparatie en gevelbescherming.

Advisering

De rol van Dry Systems is essentieel om opdrachtgevers advies te geven over vochtproblemen en toepassingen in vochtbestrijding. Daarom staan wij voor u klaar om gratis advies te geven over vochtproblemen in huis. Een offerte kan worden opgesteld nadat er een afspraak is gemaakt met onze adviseurs. Het vochtprobleem moet eerst worden bekeken en beoordeeld, voordat er advies gegeven kan worden.

Kwaliteit

De leveranciers besteden veel aandacht aan de milieuvriendelijkheid van de producten en er zijn veel rapporten en keuringen voorhanden die dit onderstrepen. Veel producten dragen het symbool Blauwe Engel, dat door de UNO is verstrekt. Bestekschrijvers kunnen er van op aan dat de bestekposten voldoen aan de STABU-systematiek. Sinds enkele jaren gebruiken wij een nieuw ontwikkelde damp-open stucmortel. Dit product voorkomt onder andere condensvorming en schimmel. Het kan rechtstreeks op het kelderafdichtingssysteem worden aangebracht.

Werkterrein

Dry Systems is actief in de randstad met de nadruk op de gebieden Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Hilversum en Amersfoort. De medewerkers voeren zowel kleine als grote projecten uit voor opdrachtgevers, zoals projectontwikkelaars, semi-overheid, woningbouwverenigingen en particulieren. Ook werken wij in opdracht van verschillende aannemingsbedrijven. Het bedrijf is in 1998 opgericht en opereert sinds 2005 onder de naam Dry Systems.

Dry Systems uw partner in vochtproblemen

Dry Systems is gespecialiseerd in kelder waterdicht maken, injecteren van scheuren met kunsthars en optrekkend vocht bestrijden. Neem contact met ons op.

Heeft u een vochtbestrijding specialist nodig? Dan zijn wij er voor u!