Home/Over ons

Last van vocht in uw huis? Wij lossen uw vochtproblemen gegarandeerd op

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Over Dry Systems

Dry Systems is gespecialiseerd op het gebied van vochtbestrijding, met name het waterdicht maken van muren en vloeren. Wij geven tien jaar garantie op kelderafdichtingen, zowel van binnenuit als van buitenaf. De medewerkers verhelpen zowel optrekkend als doorslaand vocht en dragen daarnaast zorg voor betonreparatie en gevelbescherming. Ook voor vloercoatings, gietvloeren en decoratievloeren kunt u bij ons terecht.

Werkterrein

Dry Systems is actief in de randstad met de nadruk op de gebieden Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Arnhem en Nijmegen. De medewerkers voeren zowel kleine als grote projecten uit voor opdrachtgevers, zoals de semi-overheid, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en particulieren. Ook werken wij in opdracht van verschillende aannemingsbedrijven. Het bedrijf is in 1998 opgericht en opereert sinds 2005 onder de naam Dry Systems.

Kwaliteit

Het management van Dry Systems is gericht op het leveren van kwaliteit. Service en flexibiliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. De ervaren specialisten zijn VCA*-gecertificeerd. Ze gebruiken praktisch uitsluitend milieuvriendelijke producten met het NEN-EN-ISO 9001:2000-certificaat.

De leveranciers besteden veel aandacht aan de milieuvriendelijkheid van de producten en er zijn veel rapporten en keuringen voorhanden die dit onderstrepen. Veel producten dragen het symbool Blauwe Engel, dat door de UNO is verstrekt. Bestekschrijvers kunnen er van op aan dat de bestekposten voldoen aan de STABU-systematiek. Sinds enkele jaren gebruiken wij een nieuw ontwikkelde damp-open stucmortel. Dit product voorkomt onder andere condensvorming en schimmel. Het kan rechtstreeks op het kelderafdichtingssysteem worden aangebracht.

Advisering

De rol van Dry Systems is essentieel om opdrachtgevers advies te geven over vochtproblemen en toepassingen in de vochtbestrijding.
Daarom staan wij voor u klaar om gratis advies te geven over vochtproblemen in huis.
Een offerte kan worden opgesteld nadat er een afspraak is gemaakt met onze adviseur.
Het vochtprobleem moet eerst worden bekeken en beoordeeld, voordat er advies gegeven kan worden.

Dry Systems uw partner in vochtproblemen

Dry Systems geeft u vrijblijvend advies over vochtbestrijding.
Dry Systems is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering en helpt u graag om uw vochtproblemen vakkundig op te lossen.

WIE

ZIJN WIJ?

Dry Systems is gespecialiseerd in het waterdicht maken van muren en vloeren, injecteren van scheuren met kunsthars en het behandelen van muren tegen optrekkend vocht. De medewerkers voeren op het gebied van vochtbestrijding zowel grote als kleine projecten uit voor opdrachtgevers als de projectontwikkelaars, aannemingsbedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren.

WAT

ZEGGEN KLANTEN OVER ONS?

Ik heb contact gezocht met

Ik heb contact gezocht met Dry Systems n.a.v. de positieve recenties die ik via Internet heb verkregen. In mijn geval heeft Dry Systems voor ons 2 woningen geinjecteerd i.v.m. vochtbestrijding in de muren. Ook wij zijn zeer tevreden over de door u gedane werkzaamheden. Dry Systems heeft uitstekend werk verricht voor een schappelijke prijs. Alles volgens afspraak. Wij kunnen Dry Systems dan ook van harte aanbevelen. Familie Schoone Haarlem

Familie Schoone

Via via kwam ik bij

Via via kwam ik bij een leverancier van chemische bouwstoffen terecht. Zij adviseerde mij contact op te nemen met de firma Dry Systems. Een vakkundig bedrijf en een prettige manier van communiceren. Mijn oude gewelfde kelder is nu kurkdroog en goed afgewerkt! Hartelijke dank daarvoor. Met vriendelijke groet Dhr. Touker te Utrecht.

Dhr. Touker

Onze kelder is bijzonder mooi

Onze kelder is bijzonder mooi geworden en wordt eindelijk weer in gebruikt. Wij zij dan ook zeer tevreden over Dry Systems. Groeten familie Verburg.

Familie Verburg

Na wat werkzaamheden bij ons

Na wat werkzaamheden bij ons in de buurt is onze kelder gaan lekken. Google bracht ons in contact met Dhr. Henzen van Dry Systems. Zijn eerste woorden waren, het komt allemaal weer goed. Ik ben blij dat hij gelijk had, en dat alles weer achter de rug is! Het ga je goed jonge, groeten Ton Peters te Amsterdam.

Ton Peters

Hans, je hebt fantastisch werk

Hans, je hebt fantastisch werk geleverd in ons souterrain! Ik wens je dan ook het allerbeste in de toekomst.

Dhr. Makkes

Wij hebben een oud huis

Wij hebben een oud huis in Amsterdam. De muren waren altijd erg vochtig in huis. Wij zijn erg blij met de werkzaamheden die jullie hebben uitgevoerd bij ons!

Mevrouw Ten Hacken

Onze kelder is nu beter

Onze kelder is nu beter dan hij ooit eerder geweest kan zijn. Hans is zo deskundig en zo gezellig en onderhoudend om over de vloer te hebben dat je bijna hoopt dat je hem binnenkort weer ergens voor nodig hebt. En dat is eigenlijk toch heel raar.

Pieter van Lierop

Hans Hensen, de man achter

Hans Hensen, de man achter Drysystems, staat al 5 jaar in mijn telefoon als Hansje Brinker. Waar de legendarische Brinker het land redde door zijn vinger in de dijk te steken, weet Hensen met zijn ervaring en vakmanschap elke watersnood te keren. Stress is hem vreemd, aan paniek doet ‘ie niet. Al spuit het water uit de muren, Hans blijft rustig en verhelpt het probleem. Een adresje én een kerel om zuinig op te zijn!

Ferdinand

Via Google hebben wij Dry

Via Google hebben wij Dry Systems gevonden. Hans de eigenaar is erg deskundig en heeft ervoor gezorgd dat onze kelder weer kurk droog is. Drysystems is een aanrader!

Robert

Bekijk alle referenties

Stel uw vraag aan een ervaren vochtbestrijdings specialist

CONTACT