Vochtbestrijding nodig?

Last van vochtproblemen in huis?

Vochtproblemen

Vochtbestrijding nodig?

Dry Systems zorgt met gerichte vochtbestrijding dat uw huis, pand, kelder en souterrain weer vrij van vocht wordt. Om het probleem te achterhalen vindt eerst een gratis adviesgesprek plaats. Daarna richten we ons op een permanente oplossing van het vochtprobleem, zodat het probleem niet meer wederkeert.

Waarom u voor Dry Systems kiest:

  • Gratis adviesgesprek
  • Waterdicht garantie
  • Ruim 20 jaar gespecialiseerd in vochtbestrijding

Heeft u last van vocht in huis?

Dry Systems lost het voor u op!

Op verschillende manieren kunnen vochtproblemen tot uiting komen. Wanneer het vocht in huis zichtbaar is, heeft u al enige tijd te maken met een vochtprobleem. Als u vocht in uw kelder of souterrain heeft is dit vrijwel direct zichtbaar omdat er water door de muren of de vloer komt. Ook als de afwerking van uw muren of vloer loslaat, het muf ruikt of er zichtbare schimmels aanwezig zijn, is het duidelijk dat er een vochtprobleem aanwezig is.

Vochtbestrijding door Dry Systems

Wij geven u vrijblijvend advies over vochtbestrijding. Dry Systems is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering en helpt u graag om uw vochtproblemen vakkundig op te lossen.

Wie zijn wij?

Dry Systems is gespecialiseerd in het waterdicht maken van muren en vloeren, injecteren van scheuren met kunsthars en het behandelen van muren tegen optrekkend vocht. De medewerkers voeren op het gebied van vochtproblemen zowel grote als kleine projecten uit voor opdrachtgevers als VvE’s, aannemingsbedrijven en particulieren. Wij helpen bij vochtbestrijding in de volgende regio’s:

Heeft u een vochtbestrijding specialist nodig? Dan zijn wij er voor u!