Kelderafdichting nodig?

Heeft u kelderafdichting nodig?

Kelder renovatie Amsterdam voorKelder renovatie Amsterdam na

Waarom u voor Dry Systems kiest:

  • Gratis adviesgesprek
  • Waterdicht garantie
  • Ruim 20 jaar gespecialiseerd in vochtbestrijding
  • Gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen

Kelderdichting op een verantwoorde en deskundige manier

Door kelderdichting bij een woning of gebouw op een verantwoorde en deskundige manier toe te passen, wordt uw kelder of souterrain duurzaam waterdicht gemaakt. Indien er rekening wordt gehouden met ventilatie, verwarming en licht is een kelder een volwaardige ruimte van het totale gebouw of woning geworden. Door kelderdichting kan uw kelder of souterrain prima gebruikt worden als woonruimte, slaapkamer of hobbyruimte.

De soort kelderdichting, de toe te passen producten en de afwerking zijn sterk afhankelijk van de omstandigheden c.q. situatie ter plaatse. U kunt via het contactformulier vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte aanvragen.

Oorzaken van een lekke kelder?

Een kelder lekkage kan ontstaan door de ouderdom van de kelder. Een hoge grondwaterstand of veranderingen daarin kunnen ook een oorzaak zijn van een lekke kelder. Doorslaand vocht is dan ook een veel voorkomend vochtprobleem wat wij dagelijks tegenkomen. Kelderafdichting is noodzakelijk om uw kelder of souterrain vochtvrij te maken en te behouden voor de toekomst.

Dry Systems uw partner in vochtproblemen

Dry Systems is gespecialiseerd in kelder waterdicht maken, injecteren van scheuren met kunsthars en optrekkend vocht bestrijden. Neem contact met ons op.

Heeft u een kelderafdichting specialist nodig? Dan zijn wij er voor u!