Home/Vloercoating

Last van vocht in uw huis? Wij lossen uw vochtproblemen gegarandeerd op

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Vloercoating

Goede kwaliteit, een vakkundige uitvoering, getest, gecertificeerd en bewezen. Dry Systems biedt vloeren in iedere kleur en voor vele toepassingen. Of het nu gaat om een vloercoating voor uw balkon, garage, huis of kantoor; u kunt bij ons uw voorkeur aangeven. Met onze kunststof vloersystemen valt u vanaf het begin direct voor de perfecte vloercoating. Met een vloercoating is uw vloer onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Ook als het gaat om Arbo en hygiëne bieden onze systemen u absolute zekerheid. Onze systemen en detailleringen zijn speciaal voor de verschillende branches ontwikkeld.

Op onze website kunt u aan de hand van diverse foto’s een goede indruk krijgen van het uiteindelijke product.

WIE

ZIJN WIJ?

Dry Systems is gespecialiseerd in het waterdicht maken van muren en vloeren, injecteren van scheuren met kunsthars en het behandelen van muren tegen optrekkend vocht. De medewerkers voeren op het gebied van vochtbestrijding zowel grote als kleine projecten uit voor opdrachtgevers als de projectontwikkelaars, aannemingsbedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren.

WAT

ZEGGEN KLANTEN OVER ONS?

Ik heb contact gezocht met

Ik heb contact gezocht met Dry Systems n.a.v. de positieve recenties die ik via Internet heb verkregen. In mijn geval heeft Dry Systems voor ons 2 woningen geinjecteerd i.v.m. vochtbestrijding in de muren. Ook wij zijn zeer tevreden over de door u gedane werkzaamheden. Dry Systems heeft uitstekend werk verricht voor een schappelijke prijs. Alles volgens afspraak. Wij kunnen Dry Systems dan ook van harte aanbevelen. Familie Schoone Haarlem

Familie Schoone

Via via kwam ik bij

Via via kwam ik bij een leverancier van chemische bouwstoffen terecht. Zij adviseerde mij contact op te nemen met de firma Dry Systems. Een vakkundig bedrijf en een prettige manier van communiceren. Mijn oude gewelfde kelder is nu kurkdroog en goed afgewerkt! Hartelijke dank daarvoor. Met vriendelijke groet Dhr. Touker te Utrecht.

Dhr. Touker

Onze kelder is bijzonder mooi

Onze kelder is bijzonder mooi geworden en wordt eindelijk weer in gebruikt. Wij zij dan ook zeer tevreden over Dry Systems. Groeten familie Verburg.

Familie Verburg

Na wat werkzaamheden bij ons

Na wat werkzaamheden bij ons in de buurt is onze kelder gaan lekken. Google bracht ons in contact met Dhr. Henzen van Dry Systems. Zijn eerste woorden waren, het komt allemaal weer goed. Ik ben blij dat hij gelijk had, en dat alles weer achter de rug is! Het ga je goed jonge, groeten Ton Peters te Amsterdam.

Ton Peters

Hans, je hebt fantastisch werk

Hans, je hebt fantastisch werk geleverd in ons souterrain! Ik wens je dan ook het allerbeste in de toekomst.

Dhr. Makkes

Wij hebben een oud huis

Wij hebben een oud huis in Amsterdam. De muren waren altijd erg vochtig in huis. Wij zijn erg blij met de werkzaamheden die jullie hebben uitgevoerd bij ons!

Mevrouw Ten Hacken

Onze kelder is nu beter

Onze kelder is nu beter dan hij ooit eerder geweest kan zijn. Hans is zo deskundig en zo gezellig en onderhoudend om over de vloer te hebben dat je bijna hoopt dat je hem binnenkort weer ergens voor nodig hebt. En dat is eigenlijk toch heel raar.

Pieter van Lierop

Hans Hensen, de man achter

Hans Hensen, de man achter Drysystems, staat al 5 jaar in mijn telefoon als Hansje Brinker. Waar de legendarische Brinker het land redde door zijn vinger in de dijk te steken, weet Hensen met zijn ervaring en vakmanschap elke watersnood te keren. Stress is hem vreemd, aan paniek doet ‘ie niet. Al spuit het water uit de muren, Hans blijft rustig en verhelpt het probleem. Een adresje én een kerel om zuinig op te zijn!

Ferdinand

Via Google hebben wij Dry

Via Google hebben wij Dry Systems gevonden. Hans de eigenaar is erg deskundig en heeft ervoor gezorgd dat onze kelder weer kurk droog is. Drysystems is een aanrader!

Robert

Bekijk alle referenties

Aanrader dit bedrijf. Kwam heel snel langs en heeft zeer snel grondige analyse gemaakt. Verder echt verstand van zaken. Zeer tevreden.
Pepijn Füss
13:24 21 Dec 18
Goede en snelle service. Er werd erg netjes gewerkt. Prijs/kwaliteit verhouding is heel erg goed.
teun19
21:44 20 Dec 18
Prettige communicatie. Keurig afgewerkt en er wordt ook op een nette manier gewerkt. Aardige man.. Zeer tevreden. Ben benieuwd naar de lange termijn resultaten, maar heb zeer goede hoop.
Femke Doorenbosch
15:42 12 Dec 18
Prima service en hoge deskundigheid
Ronald Kliphuis
16:12 13 Nov 18
Hans heeft vanaf het eerste contact t/m het injecteren van de muren een uiterst pragmatische aanpak laten zien. Meedenken (wat doen we met het stucwerk, stenen muur die vrij kwam laten zitten, etc..) was een van zijn sterkste punten. En afspraak was afspraak, dus betrouwbaar en een prima aanpak. Dank je Hans.
Frank Legdeur
13:41 21 Sep 18
top werk!
Erii Doornbos
14:47 16 Sep 18
Zojuist kelder laten renoveren. Verf is nog niet droog, dus lange termijn kan ik nog niets over zeggen, maar erg prettige ervaring te werken met Dry Systems. Betrouwbaar, beschaafd en komen afspraken na. Leveren goed werk, kelder ziet er prachtig uit nu!
Maarten Verkoren
09:32 01 Jun 18
Zeer tevreden. Betrouwbaar, deskundig en tot in de laatste detail netjes afgewerkt. Aanrader!
Linda van Laar
12:28 27 Apr 18
Goede, snelle en deskundige uitvoering van de werkzaamheden en na werkzaamheden alles keurig opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden.
Cees Duivenvoorde
19:27 03 Apr 18
Het werk wordt schoon en uiterst zorgvuldig uitgevoerd. Plezierige communicatie.
Ies Nieuwenhuizen
10:01 27 Mar 18
Op korte termijn is de kelder door Dry Systems droog gemaakt. Betrouwbare vakman, die met je meedenkt over de beste oplossing. Zeer aanbevolen!
Kees Berendsen
09:58 06 Dec 17
De kracht van dit bedrijf is de combinatie van deskundigheid, klantvriendelijkheid en een goede communicatie. Vaak is het of het een of het ander, maar dit bedrijf heeft de combinatie. Ze komen afspraken heel goed na, werken netjes en zijn zeer flexibel en welwillend. De communicatie met dit bedrijf verloopt soepel, omdat je duidelijk het gevoel krijgt dat je als klant serieus wordt genomen. Wil je bijvoorbeeld van gebruikelijke tijden afwijken, geen probleem. Heb je last van een stofallergie, dan laten zij het extra netjes achter.Top!
R H
14:20 29 Oct 17
Netjes en een professionele aanpak. Ruimt aan het eind van de dag de werkplek netjes op om de hinder zo veel mogelijk te beperken. Tevens is er de ruimte voor overleg wat de omgang prettig maakt.
Stefan van Aggelen
16:40 11 Oct 17
De vent is de tent. Goede vakman, vooral als het moeilijk wordt een oplossing vinden. Aanbevolen.
Jan Van Bentum
16:33 11 Oct 17
Zeer net en goed gewerkt. Resultaat is heel mooi!
David Spetter
08:25 04 Jul 17
Kelder waterdicht laten maken door Dry systems. Zeer content over werkwijze, eindelijk een droge kelder en geen geur meer in huis. Ook de manier van communicatie met hun verliep soepel.
Tom Broersen
12:31 11 Nov 15

Stel uw vraag aan een ervaren vochtbestrijdings specialist

CONTACT