Home/Vochtbestrijding/Schimmel op muur

Last van vocht in uw huis? Wij lossen uw vochtproblemen gegarandeerd op

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Schimmel op muur

Weg met de schimmel op uw muur

Ondanks dat u uw huis goed probeert te ventileren, kan het voorkomen dat er schimmel op uw muren ontstaat. U herkent het aan de muffe lucht of de welbekende schimmelplekken. Deze schimmel kan verschillende oorzaken hebben. Toch is luchtvochtigheid de belangrijkste veroorzaker van schimmel op de muur. Zonder dat u het doorheeft, kan de luchtvochtigheid in uw huis te hoog zijn. Hierdoor ontstaan condensplekken en schimmels op de muur. Dit is vooral het geval in slecht geventileerde ruimtes.

Schimmel op de muur is een veelvoorkomend probleem. In Nederland hebben meer dan een miljoen huishoudens last van te veel vocht in huis. Het is belangrijk dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Niet tijdelijk, maar gewoon permanent

Wij kunnen ervoor zorgen dat u permanent van uw vochtproblemen af bent. Hierdoor hoeft u zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over het vocht in uw muren. De methodes die wij gebruiken om uw woning vochtvrij te maken, zijn erg duurzaam. Met onze jarenlange ervaring in vochtbestrijding kunnen wij u een advies op maat geven.

Verhoog de waarde van uw huis

Het verhelpen van uw vochtprobleem brengt doorgaans kosten met zich mee. Als geen ander begrijpen wij dat u niet zit te wachten op een hoge rekening. Daarom doen wij vooraf altijd goed vooronderzoek, zodat wij de kosten voor u zo laag mogelijk kunnen houden. En dat niet alleen: doorgaans is de stijging van uw huiswaarde hoger dan de kosten van het verhelpen van uw vochtprobleem. Een investering op de lange termijn dus.

Dry Systems: schimmelvrij in no time!

Dry Systems is dé specialist op het gebied van vochtwering. Met onze vakkennis en professionele houding zorgen wij er elke klus weer voor dat onze klanten tevreden zijn. Wij geven u graag vrijblijvend advies over uw vochtprobleem. Neem daarom contact met ons op.

WIE

ZIJN WIJ?

Dry Systems is gespecialiseerd in het waterdicht maken van muren en vloeren, injecteren van scheuren met kunsthars en het behandelen van muren tegen optrekkend vocht. De medewerkers voeren op het gebied van vochtbestrijding zowel grote als kleine projecten uit voor opdrachtgevers als de projectontwikkelaars, aannemingsbedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren.

WAT

ZEGGEN KLANTEN OVER ONS?

Ik heb contact gezocht met

Ik heb contact gezocht met Dry Systems n.a.v. de positieve recenties die ik via Internet heb verkregen. In mijn geval heeft Dry Systems voor ons 2 woningen geinjecteerd i.v.m. vochtbestrijding in de muren. Ook wij zijn zeer tevreden over de door u gedane werkzaamheden. Dry Systems heeft uitstekend werk verricht voor een schappelijke prijs. Alles volgens afspraak. Wij kunnen Dry Systems dan ook van harte aanbevelen. Familie Schoone Haarlem

Familie Schoone

Via via kwam ik bij

Via via kwam ik bij een leverancier van chemische bouwstoffen terecht. Zij adviseerde mij contact op te nemen met de firma Dry Systems. Een vakkundig bedrijf en een prettige manier van communiceren. Mijn oude gewelfde kelder is nu kurkdroog en goed afgewerkt! Hartelijke dank daarvoor. Met vriendelijke groet Dhr. Touker te Utrecht.

Dhr. Touker

Onze kelder is bijzonder mooi

Onze kelder is bijzonder mooi geworden en wordt eindelijk weer in gebruikt. Wij zij dan ook zeer tevreden over Dry Systems. Groeten familie Verburg.

Familie Verburg

Na wat werkzaamheden bij ons

Na wat werkzaamheden bij ons in de buurt is onze kelder gaan lekken. Google bracht ons in contact met Dhr. Henzen van Dry Systems. Zijn eerste woorden waren, het komt allemaal weer goed. Ik ben blij dat hij gelijk had, en dat alles weer achter de rug is! Het ga je goed jonge, groeten Ton Peters te Amsterdam.

Ton Peters

Hans, je hebt fantastisch werk

Hans, je hebt fantastisch werk geleverd in ons souterrain! Ik wens je dan ook het allerbeste in de toekomst.

Dhr. Makkes

Wij hebben een oud huis

Wij hebben een oud huis in Amsterdam. De muren waren altijd erg vochtig in huis. Wij zijn erg blij met de werkzaamheden die jullie hebben uitgevoerd bij ons!

Mevrouw Ten Hacken

Onze kelder is nu beter

Onze kelder is nu beter dan hij ooit eerder geweest kan zijn. Hans is zo deskundig en zo gezellig en onderhoudend om over de vloer te hebben dat je bijna hoopt dat je hem binnenkort weer ergens voor nodig hebt. En dat is eigenlijk toch heel raar.

Pieter van Lierop

Hans Hensen, de man achter

Hans Hensen, de man achter Drysystems, staat al 5 jaar in mijn telefoon als Hansje Brinker. Waar de legendarische Brinker het land redde door zijn vinger in de dijk te steken, weet Hensen met zijn ervaring en vakmanschap elke watersnood te keren. Stress is hem vreemd, aan paniek doet ‘ie niet. Al spuit het water uit de muren, Hans blijft rustig en verhelpt het probleem. Een adresje én een kerel om zuinig op te zijn!

Ferdinand

Via Google hebben wij Dry

Via Google hebben wij Dry Systems gevonden. Hans de eigenaar is erg deskundig en heeft ervoor gezorgd dat onze kelder weer kurk droog is. Drysystems is een aanrader!

Robert

Bekijk alle referenties

Stel uw vraag aan een ervaren vochtbestrijdings specialist

CONTACT