Schimmel op muur?

Wij lossen u vochtproblemen op

Verhoog de waarde van uw huis
Het verhelpen van uw vochtprobleem brengt doorgaans kosten met zich mee. Als geen ander begrijpen wij dat u niet zit te wachten op een hoge rekening. Daarom doen wij vooraf altijd goed vooronderzoek, zodat wij de kosten voor u zo laag mogelijk kunnen houden. En dat niet alleen: doorgaans is de stijging van uw huiswaarde hoger dan de kosten van het verhelpen van uw vochtprobleem. Een investering op de lange termijn dus.

Weg met de schimmel op uw muur

Ondanks dat u uw huis goed probeert te ventileren, kan het voorkomen dat er schimmel op uw muren ontstaat. U herkent het aan de muffe lucht of de welbekende schimmelplekken. Deze schimmel kan verschillende oorzaken hebben. Toch is luchtvochtigheid de belangrijkste veroorzaker van schimmel op de muur. Zonder dat u het doorheeft, kan de luchtvochtigheid in uw huis te hoog zijn. Hierdoor ontstaan condensplekken en schimmels op de muur. Dit is vooral het geval in slecht geventileerde ruimtes.

Niet tijdelijk, maar gewoon permanent

Wij kunnen ervoor zorgen dat u permanent van uw vochtproblemen af bent. Hierdoor hoeft u zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over het vocht in uw muren. De methodes die wij gebruiken om uw woning vochtvrij te maken, zijn erg duurzaam. Met onze jarenlange ervaring in vochtbestrijding kunnen wij u een advies op maat geven.

Dry Systems: schimmelvrij in no time!

Dry Systems is dé specialist op het gebied van vochtwering. Met onze vakkennis en professionele houding zorgen wij er elke klus weer voor dat onze klanten tevreden zijn. Wij geven u graag vrijblijvend advies over uw vochtprobleem. Neem daarom contact met ons op.

Dry Systems uw partner in vochtproblemen

Dry Systems Vochtbestrijding is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering en helpt u graag om uw vochtproblemen vakkundig op te verhelpen

Heeft u een vochtbestrijding specialist nodig? Dan zijn wij er voor u!