Optrekkend vocht

Wij verhelpen optrekkend vocht gegarandeerd.

Hoe herkent u optrekkend vocht?

  • Stucwerk of behang laat los
  • Schimmelplekken op behang en muur
  • Natte, muf ruikende vloeren en/of muren
  • Zichtbare vochtplekken

Wat is optrekkend vocht?

Optrekkend vocht is water dat in poreuze stenen omhoog trekt. Dit komt vaak voor in muren en metselwerken van oude woningen. Bij optrekkend vocht werken de muren als een spons en zuigen deze het vocht omhoog. Door optrekkend vocht worden de muren aan de binnenkant van een gebouw nat. Vochtige muren kunnen niet behandeld worden met nieuw stucwerk of behang. Bovendien kan er schimmelvorming ontstaan.

Optrekkend vocht zorgt voor veel schade in muren en een ongezond leefklimaat. Minerale zouten en schimmels komen hierdoor aan de oppervlakte en kunnen schade en een muffe lucht veroorzaken. Loslatend behang en/of vlekken op de muren komen hierbij vaak om de hoek kijken. Opnieuw behangen of sauzen doet u liever niet ieder jaar en dus hebben wij hiervoor de oplossing.

Doeltreffend optrekkend vocht verhelpen

Onze injectiemethode zorgt voor een verzadiging van het capillair systeem van de muren, zodat deze volledig doorlopend horizontaal geïmpregneerd wordt. Dit wil zeggen dat er op de gehele lengte van de muren geen vocht meer kan optrekken naar boven en dus geen schade meer kan veroorzaken. Capillaire verdichting wordt hierdoor gerealiseerd. De behandelde muren blijven dus droog en het vochtprobleem is verleden tijd.

Injecteren tegen optrekkend vocht is 100% doeltreffend! De muur wordt op vloerhoogte volledig behandeld tegen dit vochtprobleem. Op onze muurinjectie tegen optrekkend vocht geven wij u 10 jaar garantie.

Dry Systems uw partner in vochtproblemen

Dry Systems Vochtbestrijding is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering en helpt u graag om uw vochtproblemen vakkundig op te verhelpen.

Heeft u een vochtbestrijding specialist nodig? Dan zijn wij er voor u!