Home/Optrekkend vocht

Last van vocht in uw huis? Wij lossen uw vochtproblemen gegarandeerd op

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Optrekkend vocht

Wat is optrekkend vocht?

Optrekkend vocht is water dat in poreuze stenen omhoog trekt. Dit komt vaak voor in muren en metselwerken van oude woningen. Bij optrekkend vocht werken de muren als een spons en zuigen deze het vocht omhoog. Door optrekkend vocht worden de muren aan de binnenkant van een gebouw nat. Vochtige muren kunnen niet behandeld worden met nieuw stucwerk of behang. Bovendien kan er schimmelvorming ontstaan.

Optrekkend vocht zorgt voor veel schade in muren en een ongezond leefklimaat. Minerale zouten en schimmels komen hierdoor aan de oppervlakte en kunnen schade en een muffe lucht veroorzaken. Loslatend behang en/of vlekken op de muren komen hierbij vaak om de hoek kijken. Opnieuw behangen of sausen doet u liever niet ieder jaar en dus hebben wij hiervoor de oplossing.

Hoe herkent u optrekkend vocht?

  • Stucwerk of behang laat los
  • Schimmelplekken op behang en muur
  • Natte muf ruikende vloeren en/of muren
  • Zichtbare vochtplekken

Doeltreffend optrekkend vocht oplossen

Onze injectiemethode zorgt voor een verzadiging van het capillair systeem van de muren, zodat deze volledig doorlopend horizontaal geïmpregneerd wordt. Dit wil zeggen dat de muren over de hele lengte geen vocht meer kan optrekken naar boven en dus geen schade meer kan veroorzaken. Capillaire verdichting wordt hierdoor gerealiseerd. De behandelde muren blijven dus droog en het vochtprobleem is verleden tijd. Injecteren tegen optrekkend vocht is 100% doeltreffend! De muur wordt op vloerhoogte volledig behandeld tegen dit vochtprobleem. Op onze muurinjectie tegen optrekkend vocht geven wij u 10 jaar garantie.

Dry Systems uw partner in vochtproblemen

Dry Systems geeft u vrijblijvend advies over vochtbestrijding.
Dry Systems is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering en helpt u graag om uw vochtproblemen vakkundig op te lossen.

WIE

ZIJN WIJ?

Dry Systems is gespecialiseerd in het waterdicht maken van muren en vloeren, injecteren van scheuren met kunsthars en het behandelen van muren tegen optrekkend vocht. De medewerkers voeren op het gebied van vochtbestrijding zowel grote als kleine projecten uit voor opdrachtgevers als de projectontwikkelaars, aannemingsbedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren.

WAT

ZEGGEN KLANTEN OVER ONS?

Ik heb contact gezocht met

Ik heb contact gezocht met Dry Systems n.a.v. de positieve recenties die ik via Internet heb verkregen. In mijn geval heeft Dry Systems voor ons 2 woningen geinjecteerd i.v.m. vochtbestrijding in de muren. Ook wij zijn zeer tevreden over de door u gedane werkzaamheden. Dry Systems heeft uitstekend werk verricht voor een schappelijke prijs. Alles volgens afspraak. Wij kunnen Dry Systems dan ook van harte aanbevelen. Familie Schoone Haarlem

Familie Schoone

Via via kwam ik bij

Via via kwam ik bij een leverancier van chemische bouwstoffen terecht. Zij adviseerde mij contact op te nemen met de firma Dry Systems. Een vakkundig bedrijf en een prettige manier van communiceren. Mijn oude gewelfde kelder is nu kurkdroog en goed afgewerkt! Hartelijke dank daarvoor. Met vriendelijke groet Dhr. Touker te Utrecht.

Dhr. Touker

Onze kelder is bijzonder mooi

Onze kelder is bijzonder mooi geworden en wordt eindelijk weer in gebruikt. Wij zij dan ook zeer tevreden over Dry Systems. Groeten familie Verburg.

Familie Verburg

Na wat werkzaamheden bij ons

Na wat werkzaamheden bij ons in de buurt is onze kelder gaan lekken. Google bracht ons in contact met Dhr. Henzen van Dry Systems. Zijn eerste woorden waren, het komt allemaal weer goed. Ik ben blij dat hij gelijk had, en dat alles weer achter de rug is! Het ga je goed jonge, groeten Ton Peters te Amsterdam.

Ton Peters

Hans, je hebt fantastisch werk

Hans, je hebt fantastisch werk geleverd in ons souterrain! Ik wens je dan ook het allerbeste in de toekomst.

Dhr. Makkes

Wij hebben een oud huis

Wij hebben een oud huis in Amsterdam. De muren waren altijd erg vochtig in huis. Wij zijn erg blij met de werkzaamheden die jullie hebben uitgevoerd bij ons!

Mevrouw Ten Hacken

Onze kelder is nu beter

Onze kelder is nu beter dan hij ooit eerder geweest kan zijn. Hans is zo deskundig en zo gezellig en onderhoudend om over de vloer te hebben dat je bijna hoopt dat je hem binnenkort weer ergens voor nodig hebt. En dat is eigenlijk toch heel raar.

Pieter van Lierop

Hans Hensen, de man achter

Hans Hensen, de man achter Drysystems, staat al 5 jaar in mijn telefoon als Hansje Brinker. Waar de legendarische Brinker het land redde door zijn vinger in de dijk te steken, weet Hensen met zijn ervaring en vakmanschap elke watersnood te keren. Stress is hem vreemd, aan paniek doet ‘ie niet. Al spuit het water uit de muren, Hans blijft rustig en verhelpt het probleem. Een adresje én een kerel om zuinig op te zijn!

Ferdinand

Via Google hebben wij Dry

Via Google hebben wij Dry Systems gevonden. Hans de eigenaar is erg deskundig en heeft ervoor gezorgd dat onze kelder weer kurk droog is. Drysystems is een aanrader!

Robert

Bekijk alle referenties

Stel uw vraag aan een ervaren vochtbestrijdings specialist

CONTACT