Doorslaand vocht?

Last van vochtproblemen in huis?

Doorslaand vocht impregneren

Een muur impregneren zorgt ervoor dat de muur geen vocht meer kan opnemen. Impregneren maakt een muur waterafstotend en dan is doorslaand vocht simpelweg niet meer mogelijk. Als effectieve bescherming tegen slagregen bij gevelmetselwerk is impregneren dus de enige langdurige oplossing. Bij het impregneren (hydrofobering) wordt eerst de gevel hersteld. Daarna wordt er een waterafstotende laag aangebracht. Met de 10 jaar garantie die wij hierop geven is uw vochtprobleem gegarandeerd verholpen.

Een bijkomend voordeel is dat de isolatiewaarde van de muur wordt verhoogd. Omdat de muur na het impregneren nog steeds dampdoorlatend is, kan het vocht wel van binnen naar buiten maar niet andersom. Tevens kan vervuiling niet in de poriën van de geïmpregneerde muur dringen en is deze dus eenvoudig te reinigen. Muren blijven langer schoon en doorslaand vocht is verleden tijd.

Dry Systems uw partner in doorslaand vocht

Dry Systems Vochtbestrijding is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering en helpt u graag om uw vochtproblemen vakkundig op te verhelpen.

Heeft u specialist in doorslaand vocht nodig? Dan zijn wij er voor u!