Kelderafdichting Amsterdam

Last van vochtproblemen in huis?

Dry huizen

Kelderafdichting Amsterdam

Kelderafdichting in Amsterdam is iets waar wij ons in de loop der jaren in gespecialiseerd hebben. Waar wij voorheen af en toe in Amsterdam kwamen zijn wij er de laatste 10 jaar bijna iedere week wel te vinden.

Een lekke kelder is een vochtprobleem waar veel panden in Amsterdam mee te maken hebben. Een kelder of souterrain moet waterdicht zijn en wij vinden, gegarandeerd waterdicht voor de toekomst. Ons kelderafdichting systeem is dan ook erg succesvol in Amsterdam.

Vochtproblemen in huis geconstateerd?

Vochtproblemen kunnen in één keer gegarandeerd verholpen worden! Dry Systems is gespecialiseerd in het vakkundig oplossen van vochtproblemen in huizen, kelders en souterrains. Wij geven u vrijblijvend advies over vochtbestrijding en vochtwering en helpen u graag om uw vochtproblemen op te lossen.

Dry Systems lost vochtproblemen op

Dry Systems is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering en helpt u graag om uw vochtproblemen vakkundig te verhelpen.

Wie zijn wij?

Dry Systems is gespecialiseerd in het waterdicht maken van muren en vloeren, injecteren van scheuren met kunsthars en het behandelen van muren tegen optrekkend vocht. De medewerkers voeren op het gebied van vochtproblemen zowel grote als kleine projecten uit voor opdrachtgevers als VvE’s, aannemingsbedrijven en particulieren.

Heeft u een vochtbestrijding specialist nodig? Dan zijn wij er voor u!