Vochtige muren?

Wij lossen uw vochtproblemen gegarandeerd op

Vochtige muur

Vochtige muren

Heeft u last van vochtige muren?

Als u een oude woning heeft, kunt u al snel last krijgen van vochtige muren. De oorzaak hiervan is optrekkend vocht, dat ervoor zorgt dat muren aan de binnenkant nat worden. Naast de schade die hierdoor kan ontstaan in de muren, is het ook ongezond om in een ruimte met vochtige muren te verblijven. Een vochtprobleem in de muren leidt vaak tot schade.

Voorkom schade aan uw muren

Wij maken gebruik van een injectiemethode. In vaktermen gezegd, zorgt dit voor verzadiging van het capillair systeem van de muren: ze worden volledig doorlopend horizontaal geïmpregneerd.
Of makkelijker gezegd: door gebruik van onze injectiemethode kunnen de muren over de hele lengte geen vocht meer optrekken en kan er geen schade meer ontstaan. Uw muren blijven voortaan gewoon droog.

Dry Systems: dé specialist op het gebied van vochtwering

Dry Systems is dé specialist op het gebied van vochtwering. Wij geven u graag vrijblijvend advies over uw vochtprobleem. Bovendien geven wij u 10 jaar garantie op onze muurinjectie tegen optrekkend vocht.

Wie zijn wij?

Dry Systems is gespecialiseerd in het waterdicht maken van muren en vloeren, injecteren van scheuren met kunsthars en het behandelen van muren tegen optrekkend vocht. De medewerkers voeren op het gebied van vochtproblemen zowel grote als kleine projecten uit voor opdrachtgevers als VvE’s, aannemingsbedrijven en particulieren.

Stel uw vraag aan een ervaren vochtbestrijding specialist.