Home/Vochtbestrijding/Vochtige muren

Last van vocht in uw huis? Wij lossen uw vochtproblemen gegarandeerd op

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Vochtige muren

Heeft u last van vochtige muren?

Als u een oude woning heeft, kunt u al snel last krijgen van vochtige muren. De oorzaak hiervan is optrekkend vocht dat ervoor zorgt dat muren aan de binnenkant nat worden. Naast de schade die hierdoor kan ontstaan in de muren, is het ook ongezond om in een ruimte met vochtige muren te verblijven. Een vochtprobleem in de muren leidt vaak tot een muffe geur, loslatend behang en/of vlekken op de muur.

Veel mensen denken dat dit probleem opgelost kan worden door de muren opnieuw te verven of te behangen, maar deze oplossing is slechts tijdelijk. Gelukkig kunnen wij iets voor u betekenen op langere termijn. Wij maken gebruik van moderne technieken die ervoor zorgen dat uw woning weer vochtvrij wordt.

U herkent vochtige muren aan:

  • Loslatend stucwerk of behang
  • Schimmelplekken op behang of muur
  • Natte vloeren en/of muren
  • Muffe geur
  • Zichtbare vochtplekken

Voorkom schade aan uw muren

Wij maken gebruik van de injectiemethode. In vaktermen gezegd, zorgt dit voor verzadiging van het capillair systeem van de muren: ze worden volledig doorlopend horizontaal geïmpregneerd. Of makkelijker gezegd: door gebruik van de injectiemethode kunnen de muren over de hele lengte geen vocht meer optrekken en kan er geen schade meer ontstaan. Uw muren blijven voortaan gewoon droog.

Dry Systems: dé specialist op het gebied van vochtwering

Dry Systems is dé specialist op het gebied van vochtwering. Met onze vakkennis en professionele houding zorgen wij er elke klus weer voor dat onze klanten tevreden zijn. Wij geven u graag vrijblijvend advies over uw vochtprobleem. Bovendien geven wij u 10 jaar garantie op de muurinjectie tegen optrekkend vocht. Zo bent u er voor langere tijd van verzekerd dat uw ruimte vochtvrij is.

WIE

ZIJN WIJ?

Dry Systems is gespecialiseerd in het waterdicht maken van muren en vloeren, injecteren van scheuren met kunsthars en het behandelen van muren tegen optrekkend vocht. De medewerkers voeren op het gebied van vochtbestrijding zowel grote als kleine projecten uit voor opdrachtgevers als de projectontwikkelaars, aannemingsbedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren.

WAT

ZEGGEN KLANTEN OVER ONS?

Ik heb contact gezocht met

Ik heb contact gezocht met Dry Systems n.a.v. de positieve recenties die ik via Internet heb verkregen. In mijn geval heeft Dry Systems voor ons 2 woningen geinjecteerd i.v.m. vochtbestrijding in de muren. Ook wij zijn zeer tevreden over de door u gedane werkzaamheden. Dry Systems heeft uitstekend werk verricht voor een schappelijke prijs. Alles volgens afspraak. Wij kunnen Dry Systems dan ook van harte aanbevelen. Familie Schoone Haarlem

Familie Schoone

Via via kwam ik bij

Via via kwam ik bij een leverancier van chemische bouwstoffen terecht. Zij adviseerde mij contact op te nemen met de firma Dry Systems. Een vakkundig bedrijf en een prettige manier van communiceren. Mijn oude gewelfde kelder is nu kurkdroog en goed afgewerkt! Hartelijke dank daarvoor. Met vriendelijke groet Dhr. Touker te Utrecht.

Dhr. Touker

Onze kelder is bijzonder mooi

Onze kelder is bijzonder mooi geworden en wordt eindelijk weer in gebruikt. Wij zij dan ook zeer tevreden over Dry Systems. Groeten familie Verburg.

Familie Verburg

Na wat werkzaamheden bij ons

Na wat werkzaamheden bij ons in de buurt is onze kelder gaan lekken. Google bracht ons in contact met Dhr. Henzen van Dry Systems. Zijn eerste woorden waren, het komt allemaal weer goed. Ik ben blij dat hij gelijk had, en dat alles weer achter de rug is! Het ga je goed jonge, groeten Ton Peters te Amsterdam.

Ton Peters

Hans, je hebt fantastisch werk

Hans, je hebt fantastisch werk geleverd in ons souterrain! Ik wens je dan ook het allerbeste in de toekomst.

Dhr. Makkes

Wij hebben een oud huis

Wij hebben een oud huis in Amsterdam. De muren waren altijd erg vochtig in huis. Wij zijn erg blij met de werkzaamheden die jullie hebben uitgevoerd bij ons!

Mevrouw Ten Hacken

Onze kelder is nu beter

Onze kelder is nu beter dan hij ooit eerder geweest kan zijn. Hans is zo deskundig en zo gezellig en onderhoudend om over de vloer te hebben dat je bijna hoopt dat je hem binnenkort weer ergens voor nodig hebt. En dat is eigenlijk toch heel raar.

Pieter van Lierop

Hans Hensen, de man achter

Hans Hensen, de man achter Drysystems, staat al 5 jaar in mijn telefoon als Hansje Brinker. Waar de legendarische Brinker het land redde door zijn vinger in de dijk te steken, weet Hensen met zijn ervaring en vakmanschap elke watersnood te keren. Stress is hem vreemd, aan paniek doet ‘ie niet. Al spuit het water uit de muren, Hans blijft rustig en verhelpt het probleem. Een adresje én een kerel om zuinig op te zijn!

Ferdinand

Via Google hebben wij Dry

Via Google hebben wij Dry Systems gevonden. Hans de eigenaar is erg deskundig en heeft ervoor gezorgd dat onze kelder weer kurk droog is. Drysystems is een aanrader!

Robert

Bekijk alle referenties

Stel uw vraag aan een ervaren vochtbestrijdings specialist

CONTACT