Kelder waterdicht maken

Dry systems staat altijd klaar om u vrijblijvend advies te geven over vochtbestrijding.

Kelder waterdicht maken in een handomdraai

Laat uw kelder waterdicht maken door Dry Systems. Wij voorkomen een lekkage, schimmels en een muffe lucht in huis. Zo kunt u de kelder ook als een extra ruimte in uw woning gebruiken. Om dit te behalen is de kelder waterdicht maken van groot belang. Wij zorgen voor kelderafdichting op een professionele en vakkundige manier.

Wij maken gebruik van geavanceerde systemen. Scheuren in muren en vloeren worden door ons met hoge druk geïnjecteerd met een kunsthars. Door middel van onze kunstharsgebonden mortels maken wij uw muren en vloeren van de kelder volledig waterdicht.

Voordelen van uw muur of kelder waterdicht maken

Een kelder welke waterdicht is zal veel invloed op uw woonbeleving hebben. Het is de droom van velen: een kelder ombouwen tot een prachtige woonruimte. Zo benut u de kelder in uw huis optimaal en naast dat uw woning meer waard wordt creëert u ook een gezondere leefomgeving.

Als u deze droom wil realiseren, is het wel belangrijk dat uw kelder waterdicht is. Een waterdichte kelder zorgt ervoor dat er geen schimmel, lekkage of muffe lucht kan ontstaan. Van opslagruimte tot prachtige hobbykamer: wij zorgen voor een professionele kelderafdichting. U hoeft zich alleen nog maar om de inrichting en aankleding van de kelder te bekommeren.

Uw wensen, onze kundigheid

Geen enkele kelder is hetzelfde. Wij kunnen uw kelder op verschillende manieren waterdicht maken. Dit is volledig afhankelijk van de situatie bij u thuis. Omdat wij optimaal aan uw wensen willen voldoen, vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Niet alleen de soort dichting, maar ook de producten die wij hiervoor gebruiken en de afwerking van de dichting zijn zaken die wij graag persoonlijk met u bespreken. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Geen problemen met vocht meer

Dry systems staat altijd klaar om u vrijblijvend advies te geven over vochtbestrijding. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering. Geen vochtprobleem is voor ons te groot. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze methodes 100% werken, geven wij u 10 jaar schriftelijke garantie. Zo bent u er zeker van dat uw kelder voor lange tijd vochtvrij is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Dry Systems uw partner in vochtproblemen

Dry Systems is gespecialiseerd in kelder waterdicht maken, injecteren van scheuren met kunsthars en optrekkend vocht bestrijden. Neem contact met ons op.

Heeft u een vochtbestrijding specialist nodig? Dan zijn wij er voor u!