Home/Kelder waterdicht maken

Last van vocht in uw huis? Wij lossen uw vochtproblemen gegarandeerd op

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Kelder waterdicht maken

Van opslagruimte naar woonruimte

Het is de droom van velen: een kelder ombouwen tot een prachtige woonruimte. Zo benut u de ruimte in uw huis optimaal. Als u deze droom wilt realiseren, is het wel belangrijk dat uw kelder waterdicht is. Een waterdichte kelder zorgt ervoor dat er geen schimmel op uw muren kan ontstaan. Van opslagruimte tot prachtige hobbykamer: wij zorgen voor de dichting. U hoeft zich alleen nog maar te bekommeren om de inrichting en aankleding van de ruimte.

Waterdicht in een handomdraai

Veel mensen gebruiken hun kelder als opslagruimte. Maar het is toch geweldig om er nog een kamer bij te hebben? Of u nu een extra slaapkamer of juist een hobbyruimte wilt hebben, het is enorm belangrijk dat deze ruimte waterdicht is. Wij zorgen voor een professionele en vakkundige afdichting van uw kelder.

Wij maken gebruik van geavanceerde systemen. Scheuren in muren en vloeren worden door ons onder hoge druk geïnjecteerd met een kunsthars. Met behulp van kunstharsgebonden mortels maken wij uw muren en vloeren volledig waterdicht.

Foto’s van een project

Uw wensen, onze kundigheid

Geen enkele kelder is hetzelfde. Wij kunnen uw kelder op verschillende manieren waterdicht maken. Dit is volledig afhankelijk van de situatie bij u thuis. Omdat wij optimaal aan uw wensen willen voldoen, vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Niet alleen de soort dichting, maar ook de producten die wij hiervoor gebruiken en de afwerking van de dichting zijn zaken die wij graag persoonlijk met u bespreken. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Dry Systems: vochtproblemen verleden tijd

Dry systems staat altijd klaar om u vrijblijvend advies te geven over vochtbestrijding. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering. Geen vochtprobleem is voor ons te groot. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze methodes 100% werken, geven wij u 10 jaar schriftelijke garantie. Zo bent u er zeker van dat uw kelder voor lange tijd vochtvrij is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

WIE

ZIJN WIJ?

Dry Systems is gespecialiseerd in het waterdicht maken van muren en vloeren, injecteren van scheuren met kunsthars en het behandelen van muren tegen optrekkend vocht. De medewerkers voeren op het gebied van vochtbestrijding zowel grote als kleine projecten uit voor opdrachtgevers als de projectontwikkelaars, aannemingsbedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren.

WAT

ZEGGEN KLANTEN OVER ONS?

Ik heb contact gezocht met

Ik heb contact gezocht met Dry Systems n.a.v. de positieve recenties die ik via Internet heb verkregen. In mijn geval heeft Dry Systems voor ons 2 woningen geinjecteerd i.v.m. vochtbestrijding in de muren. Ook wij zijn zeer tevreden over de door u gedane werkzaamheden. Dry Systems heeft uitstekend werk verricht voor een schappelijke prijs. Alles volgens afspraak. Wij kunnen Dry Systems dan ook van harte aanbevelen. Familie Schoone Haarlem

Familie Schoone

Via via kwam ik bij

Via via kwam ik bij een leverancier van chemische bouwstoffen terecht. Zij adviseerde mij contact op te nemen met de firma Dry Systems. Een vakkundig bedrijf en een prettige manier van communiceren. Mijn oude gewelfde kelder is nu kurkdroog en goed afgewerkt! Hartelijke dank daarvoor. Met vriendelijke groet Dhr. Touker te Utrecht.

Dhr. Touker

Onze kelder is bijzonder mooi

Onze kelder is bijzonder mooi geworden en wordt eindelijk weer in gebruikt. Wij zij dan ook zeer tevreden over Dry Systems. Groeten familie Verburg.

Familie Verburg

Na wat werkzaamheden bij ons

Na wat werkzaamheden bij ons in de buurt is onze kelder gaan lekken. Google bracht ons in contact met Dhr. Henzen van Dry Systems. Zijn eerste woorden waren, het komt allemaal weer goed. Ik ben blij dat hij gelijk had, en dat alles weer achter de rug is! Het ga je goed jonge, groeten Ton Peters te Amsterdam.

Ton Peters

Hans, je hebt fantastisch werk

Hans, je hebt fantastisch werk geleverd in ons souterrain! Ik wens je dan ook het allerbeste in de toekomst.

Dhr. Makkes

Wij hebben een oud huis

Wij hebben een oud huis in Amsterdam. De muren waren altijd erg vochtig in huis. Wij zijn erg blij met de werkzaamheden die jullie hebben uitgevoerd bij ons!

Mevrouw Ten Hacken

Onze kelder is nu beter

Onze kelder is nu beter dan hij ooit eerder geweest kan zijn. Hans is zo deskundig en zo gezellig en onderhoudend om over de vloer te hebben dat je bijna hoopt dat je hem binnenkort weer ergens voor nodig hebt. En dat is eigenlijk toch heel raar.

Pieter van Lierop

Hans Hensen, de man achter

Hans Hensen, de man achter Drysystems, staat al 5 jaar in mijn telefoon als Hansje Brinker. Waar de legendarische Brinker het land redde door zijn vinger in de dijk te steken, weet Hensen met zijn ervaring en vakmanschap elke watersnood te keren. Stress is hem vreemd, aan paniek doet ‘ie niet. Al spuit het water uit de muren, Hans blijft rustig en verhelpt het probleem. Een adresje én een kerel om zuinig op te zijn!

Ferdinand

Via Google hebben wij Dry

Via Google hebben wij Dry Systems gevonden. Hans de eigenaar is erg deskundig en heeft ervoor gezorgd dat onze kelder weer kurk droog is. Drysystems is een aanrader!

Robert

Bekijk alle referenties

Stel uw vraag aan een ervaren vochtbestrijdings specialist

CONTACT