Kelder waterdicht maken

Dry systems staat altijd klaar om u vrijblijvend advies te geven over vochtbestrijding.

Waterdicht in een handomdraai

Veel mensen gebruiken hun kelder als opslagruimte. Maar het is toch geweldig om er nog een kamer bij te hebben? Of u nu een extra slaapkamer of juist een hobbyruimte wil hebben, het is enorm belangrijk dat deze ruimte waterdicht is. Wij zorgen voor een professionele en vakkundige afdichting van uw kelder.

Wij maken gebruik van geavanceerde systemen. Scheuren in muren en vloeren worden door ons onder hoge druk geïnjecteerd met een kunsthars. Met behulp van kunstharsgebonden mortels maken wij uw muren en vloeren volledig waterdicht.

Van opslagruimte naar woonruimte

Het is de droom van velen: een kelder ombouwen tot een prachtige woonruimte. Zo benut u de ruimte in uw huis optimaal. Als u deze droom wil realiseren, is het wel belangrijk dat uw kelder waterdicht is. Een waterdichte kelder zorgt ervoor dat er geen schimmel op uw muren kan ontstaan. Van opslagruimte tot prachtige hobbykamer: wij zorgen voor de dichting. U hoeft zich alleen nog maar te bekommeren om de inrichting en aankleding van de ruimte.

Uw wensen, onze kundigheid

Geen enkele kelder is hetzelfde. Wij kunnen uw kelder op verschillende manieren waterdicht maken. Dit is volledig afhankelijk van de situatie bij u thuis. Omdat wij optimaal aan uw wensen willen voldoen, vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Niet alleen de soort dichting, maar ook de producten die wij hiervoor gebruiken en de afwerking van de dichting zijn zaken die wij graag persoonlijk met u bespreken. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Dry Systems: vochtproblemen verleden tijd

Dry systems staat altijd klaar om u vrijblijvend advies te geven over vochtbestrijding. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vochtwering. Geen vochtprobleem is voor ons te groot. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze methodes 100% werken, geven wij u 10 jaar schriftelijke garantie. Zo bent u er zeker van dat uw kelder voor lange tijd vochtvrij is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Dry Systems uw partner in vochtproblemen

Dry Systems is gespecialiseerd in kelder waterdicht maken, injecteren van scheuren met kunsthars en optrekkend vocht bestrijden. Neem contact met ons op.

Heeft u een vochtbestrijding specialist nodig? Dan zijn wij er voor u!

CONTACT